Ξυλοτεχνική Ν.& Σ. Σερέκας Ο.Ε.

Η Εταιρεία Μας

Αρχική Η Εταιρεία Μας

Η Εταιρεία Μας

Η εταιρεία ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ – ΣΕΡΕΚΑΣ Ν.& Σ. Ο.Ε. μετράει δυο γενιές ανθρώπων στην κατασκευή επίπλων.

 

Το 1955 ο Ιωάννης Σερέκας (ανωτέρω φωτογραφία) άνοιξε το πρώτο μικρό εργαστήρι κατασκευής επίπλων στη Νέα Κίο της Αργολίδας. Η ποιότητα της δουλειάς του διακρίθηκε από την πρώτη στιγμή και σταδιακά, χρόνο με το χρόνο, οι παραγγελίες του για κατασκευές αυξάνονταν. Το όνομά του δυνάμωσε στο χώρο του καλού επίπλου καθώς και το πελατολόγιό του.
Από το 1980 κι ενώ οι δουλειές «πάνε καλά», το νέο αίμα είναι πάντα απαραίτητο. Έτσι στο δυναμικό της επιχείρησης εντάσσεται αρχικά ο μεγαλύτερος υιός του Νίκος Σερέκας και λίγο αργότερα ο νεότερος υιός Σταύρος Σερέκας – η δεύτερη γενιά.
Η καλή και ανοδική πορεία συνεχίστηκε στα επόμενα χρόνια κι έτσι ο ιδιοκτήτης πήρε την απόφαση να μεταφέρει την επιχείρησή του στην βιομηχανική ζώνη της περιοχής του, στα Κιόσκια Νέας Κίου, 2χιλ. έξω από το Ναύπλιο καθώς και το Άργος. Η εταιρεία πλέον ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε., εκσυγχρονίζεται. Με την κατάλληλη διαρρύθμιση ο χώρος στέγασε τον κατασκευαστικό τομέα αλλά και μετατράπηκε σε μια πολύ μεγάλη έκθεση 1000 τ.μ., όπου οι πελάτες σίγουρα εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα πια. Το εργοστάσιο πλέον διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, στον τομέα της διαμόρφωσης και επεξεργασίας του ξύλου, κατασκευασμένο με επιδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το 2003 (φωτογραφίες αριστερά).
Από το 2005 ο Νικόλαος Σερέκας αναλαμβάνει πλέον μόνος του τιμόνι της εταιρείας έχοντας στο πλευρό του, πιστό συνεργάτη, τον αδερφό του Σταύρο Σερέκα.
Έτσι, σήμερα, 56 χρόνια μετά, με την δεύτερη γενιά της οικογένειας να κρατά τα ηνία, η εταιρεία ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε., χωρίς φυσικά να ξεφεύγει ποτέ από τα αχνάρια της παράδοσης και τη δημιουργία επίπλων με τους παραδοσιακούς τρόπους, έχει μείνει μια οικογενειακή επιχείρηση, που κατασκευάζει & εμπορεύεται τόσο μοντέρνα όσο και κλασσικά κομμάτια επιπλώσεων.
Ο εκσυγχρονισμός φυσικά δεν έχει σταματήσει, προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις απαιτήσεις της αγοράς. Επισκεπτόμαστε εκθέσεις επίπλων σε πόλεις της Ελλάδας & του εξωτερικού, ενημερωνόμαστε και εμπλουτίζουμε την επιχείρησή μας με νέες ιδέες. Η ιστοσελίδα μας, πλήρως ανανεωμένη, μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί μία επιπλέον έκθεση η οποία σημειωτέον δεν ακολουθεί τα ωράρια της αγοράς. Οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας μπορείτε να περιηγηθείτε και δείτε ένα μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων μας από τα πιο μικρά και οικονομικά μέχρι τα πιο μεγάλα και πολυτελή. Εξ’ ίσου άμεσα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για οποιεσδήποτε απορίες ή πληροφορίες χρειάζεστε για κάποιο από τα προϊόντα μας. Ακολούθως, άκοπα κι εύκολα μπορείτε να παραγγείλετε τα έπιπλα σας. Με αυτό το βήμα κάναμε άνοιγμα στη διαδικτυακή αγορά, ενώ έχουμε ήδη εξυπηρετήσει αρκετούς πελάτες μας σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας καθώς και σε νησιά.
Το προσωπικό της επιχείρησής μας είναι πάντοτε πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, συνεχίζοντας μια παράδοση και μια απόλυτα επιτυχημένη πορεία 56 ετών στο χώρο του επίπλου. Η μεγάλη ποικιλία των προϊόντων μας καλύπτει τις επιθυμίες όλων των πελατών μας. Είναι φυσική εξέλιξη της πολυετούς μας εμπειρίας η δημιουργία οποιονδήποτε οικιακών και επιχειρησιακών ξύλινων κατασκευών.
  • Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία κάθε είδους ξύλινου εξοπλισμού που υπάρχει στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού, μιας επιχείρησης, μιας πολυτελούς ξενοδοχειακής εγκατάστασης κ.λ.π., όπως και οποιονδήποτε εξειδικευμένων κατασκευών.
  • Παιδικό δωμάτιο, ντουλάπες, κρεβατοκάμαρες, πόρτες, κουζίνες, σκάλες, μπουφέδες, τραπεζαρίες, κομμούς, έπιπλα μπάνιου, σύνθετα κ.λ.π…
  • Όλα τα δημιουργούμε εμείς, με την άμεση επαφή με τον πελάτη μας και τη σχέσης εμπιστοσύνης που αναπτύσσουμε μαζί του.
Οι πελάτες εκείνοι που χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται αλλά και οι καινούριοι, μπορούν να εξυπηρετηθούν άψογα και γρήγορα μένοντας ευχαριστημένοι από την άριστη ποιότητα των κατασκευών μας την οποία ποτέ δεν πρόκειται να διαπραγματευθούμε.
award

Πολλά Βραβεία Ποιότητας

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte tur adipisicing elit. Numquam quaerat atque, dolore amido ipsum dolor

award

Πιστοποιημένα Στελέχη

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte tur adipisicing elit. Numquam quaerat atque, dolore amido ipsum dolor

award

Σύγχρονος Εξοπλισμός

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte tur adipisicing elit. Numquam quaerat atque, dolore amido ipsum dolor

award

Θετικές Κριτικές Πελατών

Lorem ipsum dolor sit amet, consecte tur adipisicing elit. Numquam quaerat atque, dolore amido ipsum dolor